Rendabeler ondernemen

Waarom Avezet bij uw

organisatie past?

Waarvoor u Avezet  inschakelt?

Voor wie we graag werken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Als ondernemer wilt u zich volledig richten op dat waar u goed in bent: ondernemen. Hiervoor heeft u betrouwbare financiële gegevens nodig: voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor eventuele mede-eigenaren, voor de bank en natuurlijk voor de Belastingdienst. Als u (of uw personeel) onvoldoende tijd of deskundigheid heeft om dit zelf te doen, zet Avezet graag haar deskundigheid in voor uw organisatie.

 

Uw financiële positie helder

Als accountantskantoor helpt Avezet u niet alleen bij het opstellen van de jaarrekening en uw fiscale aangiftes, maar geeft ook (on)gevraagd advies, waar wij u eventueel tussentijds op attenderen. Avezet signaleert snel belangrijke ontwikkelingen in de financiële positie van uw bedrijf. Wij maken u attent op veranderingen in wettelijke voorschriften, zodat u voldoende tijd hebt om hierop in te spelen.

 

Dichtbij

Net als andere accountantskantoren verzorgen wij met plezier uw loon- en financiële administratie en fiscale aangiften. Avezet kan, als gespecialiseerd adviseur voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), meer voor u betekenen. We zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van belastingen. Wij gaan na of er voor uw onderneming mogelijkheden zijn om de kosten te verlagen of om belasting te besparen. We helpen proactief om uw organisatie efficiënt en rendabel in te richten.

 

Efficiënte keuzes

Wij houden voor u continu vinger aan de pols op financieel gebied. Leent u als ondernemer wel tegen de gunstigste voorwaarden? Blijven uw kosten in de pas met die van concurrenten? Is de ondernemingsvorm wel geschikt gezien uw omstandigheden? Is het rendabel om bepaalde machines aan te schaffen of is het efficiënter bepaalde activiteiten uit te besteden? En mocht u toe zijn aan een grote verandering, dan vinden we het een eer u te begeleiden bij de opstart, overname of beëindiging van uw bedrijf.

Wij denken met u mee

Het kantoor van Avezet is gevestigd in Sliedrecht. Onze klanten komen uit heel Nederland. Bent u op zoek naar een accountantskantoor waar u zich thuis voelt, waar u uitstekend geholpen wordt en waar u niet teveel betaalt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee!