Betrokken, deskundig en efficiënt

Waarom Avezet bij uw

organisatie past?

Waarvoor u Avezet  inschakelt?

Voor wie we graag werken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

In Avezet vindt u een deskundige partner voor al uw fiscale en financiële zaken. Uw vaste contactpersoon denkt met u mee en regelt uw belangen zowel administratief als fiscaal tot in de puntjes. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en integriteit staan bij Avezet hoog in het vaandel. Tegelijkertijd kunt u onze prijsstelling gerust concurrerend noemen.

 

Optimaal advies

We weten waar we het over hebben. Arie van Zwienen staat als accountant ingeschreven bij de NBA We voldoen dan ook aan alle kwaliteitseisen, zoals de jaarlijks verplichte (bij)scholing en voorwaarden rondom continuïteit en kwaliteit. We zijn hierdoor op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van belastingen en subsidies en vinden het een sport u optimaal te adviseren.

 

Dichtbij

Avezet is geen standaard accountantskantoor. Een stropdas of driedelig grijs zult u er niet snel tegenkomen. Bij Avezet vinden we namelijk de mensen net zo belangrijk als de cijfers. U merkt dat direct als u met uw vaste contactpersoon praat. Korte lijnen, snelle reacties en een doeltreffende aanpak is wat u van Avezet kunt verwachten. Uw dossier zit niet alleen in de computer, vooral ook in ons hoofd. Dat vinden wij fijn werken. En u ook, merken we steeds vaker!

 

Betaalbaar

Het kantoor van Avezet is gevestigd in Sliedrecht. Onze klanten komen uit heel Nederland. Bent u op zoek naar een accountantskantoor waar u zich thuis voelt, waar u uitstekend geholpen wordt en waar u niet teveel betaalt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee!